Vil du vide, hvem Ordspin har skrevet tekster for?

 

Så er her nogle eksempler på, hvem jeg har skrevet tekster for og hvilke tekster, jeg har skrevet. Nogle af mine kunder har været så søde at komme med en udtalelse om mit arbejde - dem ser du også her:

 

Kunde: Andresen Towers

Opgave: Pressemeddelelse og speak-tekst    

I efteråret 2012 vandt Andresen Towers Dansk Industris produktpris. I forbindelse med nomineringen skulle der produceres en video, som præsenterede tårnet, som Andresen Towers har udviklet. Jeg skrev et oplæg til speaktekst til videoen, som fokuserede på de vigtigste fordele ved det nye tårn. Efter kåringen skrev jeg en pressemeddelelse. Læs pressemeddelelsen om produktprisen og Andresen Towers her.

 

-----------------------------

 

Kunde: Nordfyns Rosenfestival

Opgave: PR, webtekster, webstruktur, nyhedsmails, Facebook og drejebog

Nordfyns Rosenfestival fik ny hjemmeside i 2015. Min opgave var at udarbejde menustruktur, webtekster og indhold samt redigere siden. Derudover etablerede jeg en nyhedsmail for foreningen til hhv. besøgende og medlemmer/sponsorer, som jeg også stod for indhold og udsendelse af. Jeg var ansvarlig for PR og for Facebooksiden. Rosenfestivalen 2015 blev den største succes i eventets 9-årige historie med et rekordstort antal deltagere. Her kan du se hjemmesiden.

 

-----------------------------

 

Kunde: Brandts Klædefabrik

Opgave: Artikler til magasin

Området omkring Brandts Klædefabrik i hjertet af Odense har en helt særlig stemning over sig. Jeg fik til opgave at skrive artikler om nogle af områdets spændende aktører til et magasin, som skal udkomme hvert halve år. I denne udgave skrev jeg om: Restaurant LEI:K, Restaurant Pasfall og Battery Store & More, og jeg redigerede artiklen om Vinoble. Læs magasinet og de mange unikke muligheder her.

 

-----------------------------

 

Kunde: by Løth

Opgave: Webtekster

by Løth fremstiller unikke møbler af gamle bolværk og egetræssveller. Se by Løths hjemmeside her.

 

-----------------------------

 

Kunde: Frederik Laugesen Foto

Opgave: Webtekster

Frederik havde brug for at få andre øjne på sine webtekster. Jeg interviewede han over telefonen og skrev teksterne til hans hjemmeside, så de afspejler den fotograf, Frederik er. Og så kunderne får et indtryk af, hvad de kan forvente, når de bruger Frederik som fotograf. Se hans hjemmeside her.

 

-----------------------------

 

Kunde: Damixa

Opgave: Payoff, brochuretekster og pressemeddelelse

Damixa kontaktede mig i forbindelse med produktlanceringen af en armatur-serie ved navn FERN. De havde brug for et payoff, brochuretekster og pressemeddelelse. Det nye ved vandhanen var dens twist and save-funktion. Muligheden for selv aktivt at bestemme, hvornår man ønsker at spare på vandet skulle fremhæves i payoff'et. Resultatet blev "Twist and save - it's your choice". Brochuren kan du se her.

 

-----------------------------

 

Kunde: Mageløs Graviditetsscanning

Opgave: Artikler og sparring om PR

Igennem flere år har jeg haft et fantastisk samarbejde med Linda fra Mageløs Graviditetsscanning. Linda Andresen, indehaver af Mageløs Graviditetsscanning, skriver her om samarbejdet: "Det har været fantastisk med Christina Boel Pedersen som sparringspartner mht. tekstopbygning og markedsføring. Vores samarbejde er guld værd, dels fordi det er dejligt at have en kompetent person at vende idéer og tanker med, som man ellers er alene med i hverdagen, og dels fordi der er nok andre opgaver at se til som selvstændig.  Hvis du har brug for sparring omkring tekster og markedsføring, kan jeg uden tøven anbefale Christina."

 

-----------------------------

 

Kunde: PhoneHospitalet

Opgave: SEO-tekst

Jeg blev bedt om at skrive en søgemaskineoptimeret forsidetekst til PhoneHospitalet. Kunden leverede selv de søgeord, de gerne ville have optimeret teksten til. Klik her og læs forsideteksten på PhoneHospitalets hjemmeside.

Direktør Asger Stampe skrev denne mail til mig: "Det ser rigtig godt ud! Fedt lavet du beskriver hvad der har h1 og h2 osv.!! :) Er super tilfreds!"

 

-----------------------------

 

Kunde: GSM teknik

Opgave: Speak-tekst

GSM teknik sælger tyverialarmer uden abonnement via nettet. Ejer Kristian Olsen ville have produceret en video, der viser fordelene ved at købe en alarm fra GSM teknik. Efter et interview med Kristian blev fordelene hurtigt tydelige, og jeg skrev en speak-tekst, som får de tre største fordele frem. Se videoen for GSM teknik her.

 

-----------------------------

 

Kunde: Lars Kjeldsen

Opgave: Webtekster og salgsbrev

Lars Kjeldsen, som arbejder med coaching og udvikling af ledere og medarbejdere i nogle af Danmarks store virksomheder, skulle i forbindelse med etablering af nyt website have nye tekster.

 

-----------------------------

 

Kunde: Fotograf Claus Lillevang

Opgave: Webtekster

Claus havde brug for tekster til sin hjemmeside, som beskriver, hvad han tilbyder og hvorfor man skal vælge netop ham som fotograf. Ud fra et interview med Claus fik jeg et godt indblik i, hvordan han arbejder og hvad han står for. Derfor kunne jeg skrive webtekster, som formidler netop det. Her kan du se Fotograf Claus Lillevangs hjemmeside.

Claus skriver: "Webteksterne til min hjemmeside sidder lige i skabet. Tak for det, du har ramt meget præcis."

 

-----------------------------

 

Kunde: Adinmotion

Opgave: Webtekster

Kenneth Gregersen fra Adinmotion valgte at kontakte mig, fordi han havde brug for at få mine objektive øjne på webteksterne på sin hjemmeside. Kenneth havde selv skrevet nogle fine webtekster, men jeg kunne stramme dem en tand ekstra op og vinkle dem lidt anderledes. Jeg arbejdede især med at gøre overskrifterne og underoverskrifterne skarpe. Resultatet kan du se på Adinmotions hjemmeside.

 

-----------------------------

 

Kunde: New Hair Team

Opgave: Speak-tekst og webtekst

I New Hair Team sælger de parykker. Det kunne indehaver Susanne Esbensen godt tænke sig at fortælle om i en video. Jeg skrev speak-teksten med fokus på, at det er en tillidssag at købe paryk og at man som kunde trygt kan henvende sig til New Hair Team. Videoen er ikke produceret endnu, men link følger.

Og så har jeg også skrevet forsidetekst og tekst om stylecoach til New Hair Teams hjemmeside.

 

-----------------------------

 

Kunde: Coisbo Beer

Opgave: Artikler og slogans

Coisbo Beer fik mulighed for at få en fler-sidet artikel i livsstilsmagasinet Momento. Anders Coisbo havde brug for en tekstforfatter til at skrive sin historie og formidle hans lidenskab for ølbrygning. Jeg fik skrevet en artikel, som indfangede essensen af Coisbo Beer og Anders' vision. Læs artiklen om Coiso Beer her.

Coisbo Beer lægger stor vægt på deres visuelle udtryk og i det hele taget på, at deres kunder skal få en oplevelse ud over det sædvanlige, når de køber en øl fra Coisbo Beer. Jeg fik den spændende opgave at skrive slogans til etiketterne på de forskellige øl. Hver øl skulle have sin helt egen hilsen fra brygmesteren, så køb en Coisbo-øl og se teksten ...

 

-----------------------------

 

Kunde: Hussælger - medvirkende i DRs tv-program I hus til Halsen 2014

Opgave: Salgstekst I hus til halsen

I forbindelse med DRs tv-program I hus til halsen blev jeg bedt om at skrive en salgstekst til et hus i Odense, som havde været til salg længe. Så længe, at en tvangsauktion truede lige om hjørnet. Ejendomsmægleren fortalte mig om husets indretning og beliggenhed, lige som jeg så billederne af huset, så jeg kunne danne mig et indtryk af huset. Det var en meget positiv oplevelse at medvirke som tekstforfatter i I hus til halsen, og jeg håber, at min tekst har været medvirkende til, at huset blev solgt på kun fire dage.