Kunsten at undgå skraldespanden

 

Det er klart, at layoutet på et salgsbrev og en brochure har stor betydning for, hvor tilbøjelige vi er til at kigge nærmere på det, når det lander på vores bord. Men hvis teksten ved første øjekast ikke lige rammer vores behov eller pirrer vores nysgerrighed – så er der kort vej til skraldepanden.

 

Fortæl mig med det samme, hvad du vil

Din opgave er at føre salgsbrevet eller brochuren gennem den forhindringsbane, som de fleste af os har indbygget. Her er et par tips, som øger chancen for, at netop dit brev eller din brochure bliver læst:

  • Lav en skarp overskrift, som vækker modtagerens interesse
  • Fortæl med det samme, hvad det er for et behov, du dækker
  • Fortæl tydeligt, hvad modtageren skal gøre for at få dækket sit behov
  • Gør det nemt at kontakte dig

 

Ja, det kræver omhu at skrive en god tekst til salgsbrev eller brochure

Det er ikke underligt, hvis du synes, det er en svær nød at knække, når du skal skrive en skarp tekst, der sælger. Det er afgørende, at du sætter dig ind i din modtagers behov, så du kan gøre det tydeligt for modtageren, hvad du kan hjælpe ham med.

 

Du har ét skud i bøssen

Det kan sagtens være, at du selv eller en anden fra din virksomhed kan skrive teksten. Og så er det da bare om at gøre det. Men gør dig selv den tjeneste at få andre til at læse dit salgsbrev eller brochure igennem, inden du sender det ud i verden. Det kan være de helt små detaljer, som afgør, om modtageren bider på. Måske har du bare brug for hjælp til at sikre, at der ikke er stavefejl eller at budskabet er helt tydeligt for modtageren.

Pris for et salgsbrev er kr. 3.200 ekskl. moms. Pris for brochuretekst afhænger af omfanget, men starter ved 800 kr. ekskl. moms.