Få en bedre placering på Google med SEO-tekst

 

En SEO-tekst er en tekst, som er skrevet med henblik på, at din hjemmeside får en bedre placering i Google og de andre søgemaskiner. En god placering i Google kan være en direkte vej til flere kunder.

 

Gevinsten skal være større end indsatsen

Nogle gange kan det gøre en mærkbar forskel på placeringen i Google at få skrevet SEO-tekster. Det er i tilfælde, hvor der stort set ikke er konkurrence på ordene. Men oftest er det et sammenspil mellem flere elementer, som gør den store forskel, når man arbejder med SEO. Du skal derfor spørge dig selv: Er jeg klar til at lægge de penge og den tid, som er nødvendig i arbejdet med SEO? I sidste ende skal udbyttet ved arbejdet være større end indsatsen, for at det kan betale sig.

  

Hvordan kommer vi i gang med at skrive en søgemaskineoptimeret tekst?

Når jeg bliver kontaktet af en kunde, som gerne vil have en SEO-tekst, stiller jeg altid disse spørgsmål:

  • Er der i forvejen arbejdet med SEO på din side?
  • Hvad vil du findes på? Altså hvilke ord og sætninger?
  • Er du sikker på, at det nu også er de ord, som folk søger på?
  • Hvad er din nuværende placering? Og hvad er din ambition?
  • Hvordan er konkurrencen?

Alle ovennævnte faktorer spiller ind, når vi skal vurdere, om en SEO-tekst kan forbedre din placering i Google. Hvis du ikke selv har svarene på spørgsmålene, kan jeg hjælpe dig med at udarbejde en SEO-analyse.

 

Pris for SEO-tekster

Prisen for en SEO-tekst til din hjemmeside er omkring 800 kr. ekskl. moms alt afhængigt af antal tekster. Alle SEO-tekster er inkl. forslag til title og descriptions.

Jeg skriver også SEO-tekster til produkter, artikler og lignende - prisen afhænger af omfanget.